dilluns, 21 de març del 2011

EL COS HUMÀ

Com ja sabeu, per al proper trimestre, la CLASSE DELS LLEONS, han decidit que volen treballar i apendre moltes coses sobre:

"EL COS HUMÀ"

Intentarem apendre, quantes més coses millor, però sobretot intentarem gaudir amb aquest nou projecte. Al blog podreu trobar el RACÓ DEL COS HUMÀ, on hi ha diferents tipus de jocs per tal d´anar motivant i reforçant tot allò que anirem aprenent.

6 comentaris:

  1. I que no necessites ajud dels pares?, hi ha la serie erase... el video aquell tan xulo de l'embaras des de dins del uter....

    ResponElimina
  2. Dels pares, de les mares i de la familia necessite ajuda les 24 hores del dia, ja que sense aquesta el meu treball seria impossible. Sobre la serie no l´he localitzada encara pero crec que ens la vas grabar tota i la tenim a l´escola.
    Si teniu alguna suggerència per al projecte,els lleons i jo estem oberts a qualsevol proposta.

    ResponElimina
  3. Hola Esther! espere que els lleons i tu esteu de meravella. Els cangurs hem triat el nostre últim projecte del curs "Les motos" i me pense que vosaltres ho heu treballat. Ens el podries passar?

    Una forta abraçada

    ResponElimina
  4. Hola Felipe,

    Els lleons i jo estarem encantats d´ajudar-vos. Mitjançant Mireia te´farem arribar, et pareix be o que?

    ResponElimina
  5. Lleons i Esther,

    Els cangurs i Felipe estarem super agraïts de que ens ajudeu a aprendre cosetes de les motos que vosaltres heu treballat. I si ens ho feu arribar per Mireia estarà més que bé!!

    Moltíssimes gràcies!!!

    ResponElimina
  6. She said she thinks Erving recognized her during that first meeting. I stood in line for an autographed ball, and I didnt really want to. And I got there. I just stood in line to see what he looked like. And I got up there, he asked me if I wanted a ball, and I said `no, and I walked away.
    shopbymark

    ResponElimina