dissabte, 30 de gener del 2010

LES MOTOS

ARTURO CASANOVA


Ahir, la CLASSE DELS LLEONS, vam tindre la sort de tindre entre nosaltres a ARTURO CASANOVA, a ell li agraden molt les MOTOS i corre amb elles pel DESERT.




Teniem moltes ganes de conèixer a ARTURO, encara que alguna cosa sobre ell ja havien estudiat, vam preparar una ENTREVISTA, com a bons periodistes, com que som molt CURIOSOS, li vam preguntar moltissimes coses, ell ens les va respondre TOTES.



Al acabar, com que feia bon solet, vam eixir al PATI, i allí va ser on vam vore de ben prop la seua MOTO, és SUPERGRAN! ens va dir que quan està plena de GASOLINA pot arribar a pesar 200KG. Quina força!

També ens va ensenyar totes les peces de roba i proteccions que fan falta per a pujar a la moto: GUANTS, PANTALONS, BOTES, ULLERES, GENOLLERES,... però sobretot no ens haviem d´ oblidar del CASC, fins i tot, quan anem amb la BICICLETA ens l´hem de posar.
Al acabar l´explicació vam tindre una gran SORPRESA, ens va deixar pujar a la seua MOTO, ens vam posar molt CONTENTS!!!

ESTHER, ens va dir que ens vam portar "REQUETEBÉ"!

Mitjançant aquesta finestreta li volem donar les GRÀCIES a ARTURO per ajudar-nos a fer més gran el nostre projecte de les MOTOS.

5 comentaris:

  1. A nosaltres els pares d'Arnau ens sembla que es mereix un premi l'Arturo. Molt xulo!.

    ResponElimina
  2. Hola! sóc Alicia i em sap greu no haber pogut estar a l´entrevista d´Arturo , segur que va ser molt interessant ... Però el que més m´ha agradat lleons, es el que ha escrit Esther de que us vau portar REQUETEBÉ.Moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  3. MIA la mama de Patrick2 de febrer del 2010, a les 18:03

    Genial Esther ,moltes felicitats per fer tot aixo

    ResponElimina
  4. HOLASOY ANA LA MAMA DE VICTOR. A MI NO ME GUSTAN MUCHO LAS MOTOS, ME DAN UN POCO DE MIEDO PORQUE CORREN MUCHO, ASI QUE HAY QUE TENER MUCHO CUIDADO SIEMPRE RESPETANDO LAS SEÑALES Y IMPORTANTISIMO EL CASCO.

    ResponElimina
  5. MOLT BONA LA IDEA DE PORTAR A ARTURO!!.
    QUE SAPIGUEN TAMBÉ QUE AMB LES MOTOS NO ES JUGUE. SON MOLT DIVERTIDES PERÒ ES TÉ QUE TINDRE EN COMPTE QUE DAMUNT D'UNA MOTO LA PERSONA ES LO MÉS FRÀGIL.

    M'ENCANTEN LES MOTOS, PERÒ AMB CAP ES PODEN DISFRUTAR AL 100%

    ResponElimina