divendres, 25 de desembre del 2009

22 DESEMBRE: FESTA A L´ESCOLA

El dia 22 de DESEMBRE, a l´escola vam celebrar la FESTA DE NADAL.

Pel matí vam visitar el BETLEM de l´escola i ens vam passetjar per les classes de PRIMÀRIA per vore com les havien guarnides els xiquets i xiquetes, a la classe de QUART vam vore aquest Betlem.

Què bonics!!!

Després, vam tindre una visita MOLT IMPORTANT, els FOLLETS que ajuden a construir els joguets als REIS MAGS, van vindre a recollir les nostres CARTES, ens van donar "xuxes", alguns van tindre POR, però nosaltres com ja som grans, no em vam tindre gens.

Per la vesprada, van vindre els nostres PARES, GERMANS i GERMANES, IAIOS i IAIES, ... a ajudar-nos a vestir-nos i a vore com cantavem la nostra NADALA: ELS TRES REIS. Ho vam fer el millor que vam poder. GRÀCIES per la vostra participació!!!
Per acabar l´AMPA de la nostra escola es va donar uns REGALETS, que els REIS els havien enviat per a nosaltres, també ens van donar XOCOLATA i COCA per a TOTS!
QUÈ BO!!!! BON NADAL I FELIÇ ANY NOU! Ens veiem després de les vacances.

2 comentaris:

  1. La classe dels elefants i Felipe us desitgem que tingue un BON NADAL i una feliç entrada al 2010!! També esperem que els reis d'orient vinguen ben carregadets de regals per als lleons!!

    Besets i abraçades per tothom!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Classe dels elefants i Felipe pels vostres desitgos.
    Besets!!!

    ResponElimina