diumenge, 22 de novembre del 2009

ROBOTS A L´ESCOLA

Els ROBOTS, van acudir a l´escola el passat DIJOUS 19 juntament amb ENRIC, professor de la Universitat Jaume I, vam estar gaudint amb ells dues hores, en les que no vam fer res més, no vam preguntar pel patí, no vam anar gens al water i aigua,... no vam tindre set,...! ens ho vam passar super bé!
ENRIC ens va dir que s´ha d´estudiar molt per a poder construir robots i que el país on més robots es fan és a la XINA, ens va respondre a totes les preguntes que li vam fer i després ell ens va mostrar tots els ROBOTS que ens havia portat:
  • En primer lloc ens va portat el ROBOT BOXEJADOR, feia psicomotricitat i ens va sorprendre molt.

  • Després ens va presentar a la parella de GOSSOS ROBOTS BALLADORS, ballaven igual, igual,... com els nostres papas.

  • Seguidament, ens va presentar al ROBOT GOS, que jugava amb una PILOTA i agafava l´OS. També quan el tocavem, es posava molt content.

  • Per acabar, ens va donar una CAIXA plena de peces de lego, amb les que vam construir el nostre ROBOT, va ser díficil però a la fí ho vam aconseguir.
    Ací podreu vore algunes fotos però nomes puga, ESTHER, us penjarà un VIDEO per a què la resta de companys que no van poder vindre a l´escola (perquè estaven malets) i vosaltres pugueu gaudir igual que nosaltres de la visitat dels ROBOTS a la nostra classe.

    Mitjançant el blog li volem donar les GRÀCIES a ENRIC per la seua col·laboració en el nostre Projecte

1 comentari:

  1. Hola Esther no feia compte d´ escriure res, perquè jo també vaig viure amb tots vosaltres l´experiència amb els robots.... i em va agradar molt.... Però es que quan he entrat al blog he vist que he sigut la persona que fa 1000 que el visita. I M´HA FET UNA IL.LUSIÓ... Com quan sents
    als concursos la persona que fa mil ... el pernil... Aqui no hi ha premi no! ES BROMA!!!

    ResponElimina