dimarts, 20 d’octubre del 2009

INVESTIGEM!


HOLA FAMÍLIA, AMICS I COMPANYS,


Com bé sabeu, estem estudiant ELS ROBOTS, i per fer més gran aquest projecte necessitem la vostra ajuda.

Volem fer un llistat de ROBOTS, per això us demanem a TOTS (pares, germans-es, cosins-es, iaios-es, amics-es,...) que anoteu a l´apartat de comentaris, el NOM del ROBOT que us agradava quan ereu XICOTETS com jo i perquè.


Moltissimes gràcies.

10 comentaris:

  1. ME GUSTABA MUCHO "MAZINGER Z" PORQUE TIRABA LOS PUÑOS. TENÍA UNO QUE ERA MÁS GRANDE QUE YO. JUGUÉ DURANTE MUCHO TIEMPO.

    ResponElimina
  2. HOLA ESTHER SÓM ELS PAPAS DE MIQUEL I NOSALTRES TAMBÉ VEIEM MAZINGER-Z I AFRODITA-A, A RAMÓN LI AGRADAVA MÉS QUE A MI... DIU QUE ERA EL SEU IDOL
    I JUGAVA MOLT AMB ELS SEUS AMICS.
    ENCARA SE´N RECORDA DE MOLTS CAPITOLS. TENIEM UNA COL.LECCIÓ DE CROMOS ... PERÒ NO SE ON PARA
    TAMBÉ RECORDEM ELS ROBOTS DE "LA GUERRA DE LAS GALAXIAS" R2D2 I C3PO.

    ResponElimina
  3. hola soc Víctor, el pare de Marc. A mi, quan era menut, m'agradava molt el robot del fill d'Ulises, Telémaco, que li deien Nono.
    Era molt simpàtic i sempre li ajudava a Telémaco i al seu pare, Ulises, a superar tots els problemes i perills que tenien que fer front.

    ResponElimina
  4. Hola, soc Pepe, el millor o un dels millors amics de Victor (y pare de sa mare Ana, perque lo de avi, o abuelo, pràcticament es anecdotic pa ell y pa mi). Perdoneu el meu valençià, pero yo no ha tingut mai una profe, y menos com ESTER. La meua admiraçió per ella es poqueta per donarli la enhorabona, y crec que es la millor ROBOT que podeu admirar y voler. A mès a mès, es mereix un gran homenatje. El meu vot per a ella y si voleu, anem pensant cuan podriem ferlo.

    ResponElimina
  5. Hola,soc pepe unaltra vegada, lo de robot per a ESTER, era perque apart de persona es nota que tè algo de màquina y li encontre molt de mèrit. Per si de cas. altres opçions podrien ser el "migtx" robot de la pelìcula EL MAGO DE OZ, Y TAMBÈ ELS DE LA GUERRA DE LAS GALAXIAS : R2P y company,ó algo aixi. De totes formes li podriem buscar un disfras pa ESTER, que li anara bè y amb el seu vistaplau poder fer possible.

    ResponElimina
  6. Bé la llista s´està fent més gran i els xiquets de la classe dels lleons estan molt contents. Recordeu que mitjançant aquest blog jo us trasmet les seues inquietuts ja què a ells els resulta encara un poc díficil. Per això, animeu-los a ells, que a mi són qui m´animen tots els dies.

    ResponElimina
  7. Hola ,soy Mihaela ,la mama de Patrick ,siento no poder escribir en valenciano ,y hablando sobre los robots a mi de niña me encantaba los robots de la ´´Guerra de las galaxias´´-R2D2, C3PO
    Ester, estas haciendo un trabajo marravilloso,graciar por cuidar tanto de nuestros tesoros.

    ResponElimina
  8. Hola Esther, sóc Alicia , es que avui 30 d' octubre estavem dinant i al telediari han donat una noticia relacionada amb robots i Miquel i jo hem pensat que ho podiem compartir amb tos els que entren al blog.
    Avui es l´aniversari de ASIMO el robot japones
    més avançat del mon fa 9 anys. Felicitats!!!

    ResponElimina
  9. Hola xiquets i xiquetes de la classe dels lleons, sóc Marisa. A mi m'agrada molt un robot que es diu Cosmo. Aquest pertany a un còmic escrit per Daniel Torres.

    Un bes molt fort a tots!

    ResponElimina
  10. Hola a tots,
    som Manolo i Alicia, els papàs d'Andrea.En primer lloc felicitar a la profe Esther per esta idea tan original de poder comunicar-nos, !Eres guai!
    Sentim no ser molt originals, però els dos som de l'època de Mazinger-Z i Afrodita, ja que van marcar època.
    Un beset molt fort a tots !!!!

    ResponElimina