dilluns, 15 de novembre del 2010

JA ESTEM A LA TARDOR

LA CASTANYADA
El DIVENDRES 12 de novembre vam tindre una visita molt especial a l´escola: va vindre LA CASTANYERA, duia un cistell ple de CASTANYES que ens va repartir a tots els xiquets i xiquetes.

Nosaltres li vam cantar la cançó que a ella tan li agrade i va dir que ho haviem fet prou bé.

Aquest any, la castanyera, també venia de lluny... però es va enganyar, com que l´any passat feia molt de FRED havia vingut molt abrigada i es moria de CALOR, a més a més, no es va recordar de canviar-se les sabates i va acudir en sabates "calentetes", clar es tan velleta.....

dimecres, 10 de novembre del 2010

SEGUIM APRENENT!!!

L´ESPAI I ELS PLANETES

Ja tenim nou tema per a treballar!!! Aquesta vegada, LA CLASSE DELS LLEONS, tots a una, hem decidit apendre moltes coses sobre l´ESPAI i els PLANETES. Aquest, serà el nou PROJECTE que empendrem, en el que esperem que PARTICIPEU i ens aporteu tot allò que ens puga servir per a apendre moltes coses.
ESTHER, ens ha dit que serà un poc complicat entendre el que anem a apendre, ja què són coses de xiquets i xiquetes de PRIMÀRIA i d´ESO, però que ens ho passarem molt bè i ens convertirem en ASTRÒNOMS, que són els que estudien L´ESPAI i els PLANETES.