divendres, 29 d’octubre del 2010

L´OBLÀ

AVUI, 29 d´OCTUBRE els xiquets i xiquetes d´INFANTIL hem celebrat la festa de L´OBLÀ.

Aquesta festa només es celebra a CABANES i, conta la gent del poble, que fa molts i molts anys, la vespra de TOTS SANTS, els amics es reunien en una casa i es menjaven OBLÀ amb MAGRANA i que, els xiquets i xiquetes, anaven cantant pel poble aquesta cançoneta:
"L´OBLÀ, FIGUES I PA,

LA MONA FIGUES I POMA".




Nosaltres, també hem anat cantant aquesta cançoneta de camí als PINETS. Quan hem arribat ens hem sentat formant un CERCLE i també ens hem menjat l´OBLÀ, però..., com que som més dolçets ens l´hem menjada amb XOCOLATA i no poquet, no!!!!!! ens em menjat 3 oblaes i 6 pastilles de XOCOLATA, de segur que més d´un no haurà berenat!!!

TENIM VISITA!!!

El dia 13 d´OCTUBRE, el pare de MIQUEL: RAMÓN ens va fer una visita a l´escola.Ell, abans, era " arregladó de teles" i per això, com en sap molt sobre TELEVISORS va vindre a ensenyar-nos moltes coses:
Primer va OBRIR una tele i vam poder vore tot allò que estavem estudiant: els ALTAVEUS, el SINTONITZADOR, la PLAQUETA,...
Després ens va explicar on s´han de portar els TELEVISORS quan es trenquen: al SERVEI TÈCNIC. També ens va ensenyar algunes de les ferramentes necessaries per arreglar-los: TORNAVIS, CLAU ANGLESA, ALICATES, SOLDADOR,... Aquest últim és la ferramenta que més ens va agradar, ja que TOTS la vam utilitzar i vam SOLDAR, feiem unes boletes xicotetes de color GRIS.


Ens ho vam passar SUPER BÉ i el millor de tot és que si se´ns trenca la nostra TELE ja sabem qui ens l´arreglarà.

MOLTES GRÀCIES, RAMÓN.




diumenge, 17 d’octubre del 2010

ANIVERSARIS

Durant el mes de SETEMBRE i OCTUBRE, la CLASSE DELS LLEONS, hem estat d´ANIVERSARIS:
Aci us mostrem les fotos dels "CUMPLEANYEROS": ARNAU, CARLA, MARTA, JOAN I MARC.