dissabte, 24 d’abril del 2010

SANT JORDI: DIA DEL LLIBRE

Aquesta setmana hem aprés un CONTE nou, bé, millor dit, una LLEGENDA, era La llegenda de Sant Jordi, era un CAVALLER molt valent que va matar al DRAC que es volia menjar a la PRINCESA, i si voleu saber més,... punxeu, punxeu! i voreu que va passar! a més a més, hi ha unes activitats a les que podrem jugar.

A més, ALICIA i ESTHER, ens van contar que el dia de Sant Jordi, també és el dia del LLIBRE, ja què va ser un 23 d´abril el dia en què va morir un home que li deien MIGUEL DE CERVANTES, a aquest home li faltava una mà i va escriure un llibre molt gros: "DON QUIJOTE DE LA MANCHA".
A l´escola, el divendres per la vesprada ens va visitar FELIP, un xic que era un CONTACONTES, i com que en sabia tants, va estar tota la vesprada contant-nos contes, i... ens va fer RIURE una muntonada, que bé que ens ho vam passar!
A la classe d´artística ALICIA ens ha ensenyat a fer un MARCADOR per als nostres contes i com que li vam demanar a ESTHER que també voliem una rosa, ESTHER, ALICIA i MIREIA ens van fer una rosa per a què us la puguerem regalar, us va agradar?







ANIVERSARI

VICTOR COMPLEIX 5 ANYS
El dia que tornavem de vancances de PASQUA, VICTOR ens havia preparat la festa del seu aniversari, era 12 d´ABRIL i ho vam passar d´allò més bé.
Ja en són 4 els que formen part del CLUB´5.

Durant aquestos dies VICTOR, ens ha portat la caixa SORPRESA, ens ha ensenyat un CD de música ens ha contat que: l´escoltava quan estava DINS la panxa de la seua mare i que quan no li agradava una cançó li pegava patades per a què la canviara.


Ana va vindre a visitar-nos i ens va contar moltes més coses de Victor.

LA MONA DE PASQUA

Com és habitual, aquest any, els alumnes de la classe dels lleons també vam fer la MONA, vam apuntar la recepta per no deixar-nos cap INGREDIENT i ens vam posar mans a l´obra amb l´ajuda d´algunes MARES, que molt gustosament van vindre a ajudar-nos.











Una vegada vam tindre les mones ben decorades, les vam portar al FORN i quan les vam tindre cuites,... No ens vam poder aguantar!!!
Vam sortir al pati i ens la vam menjar tota! Us va agradar?