dissabte, 30 de gener del 2010

LES MOTOS

ARTURO CASANOVA


Ahir, la CLASSE DELS LLEONS, vam tindre la sort de tindre entre nosaltres a ARTURO CASANOVA, a ell li agraden molt les MOTOS i corre amb elles pel DESERT.




Teniem moltes ganes de conèixer a ARTURO, encara que alguna cosa sobre ell ja havien estudiat, vam preparar una ENTREVISTA, com a bons periodistes, com que som molt CURIOSOS, li vam preguntar moltissimes coses, ell ens les va respondre TOTES.



Al acabar, com que feia bon solet, vam eixir al PATI, i allí va ser on vam vore de ben prop la seua MOTO, és SUPERGRAN! ens va dir que quan està plena de GASOLINA pot arribar a pesar 200KG. Quina força!

També ens va ensenyar totes les peces de roba i proteccions que fan falta per a pujar a la moto: GUANTS, PANTALONS, BOTES, ULLERES, GENOLLERES,... però sobretot no ens haviem d´ oblidar del CASC, fins i tot, quan anem amb la BICICLETA ens l´hem de posar.
Al acabar l´explicació vam tindre una gran SORPRESA, ens va deixar pujar a la seua MOTO, ens vam posar molt CONTENTS!!!

ESTHER, ens va dir que ens vam portar "REQUETEBÉ"!

Mitjançant aquesta finestreta li volem donar les GRÀCIES a ARTURO per ajudar-nos a fer més gran el nostre projecte de les MOTOS.

30 GENER

DIA DE LA PAU


Avui, es el DIA escollit per a recordar que TOTS els dies són DIES de PAU. Al llarg d´aquesta setmana, els LLEONS, hem estat treballant i coneixent aspectes que afavoriran la PAU.

Vam visitar una exposició que teniem muntada a l´escola, on vam conèixer a uns xiquets i xiquetes que són molt POBRETS, no tenen ROBA, poc de MENJAR, l´AIGUA bruta i plena de "bixos", ah! i no tenen JOGUETS ni ESCOLA, a aquestos nens els toca TREBALLAR!






Ahir ALICIA ens va contar un conte, on una xiqueta que li deien CONXA, era molt pobreta però molt valenta i va ensenyar als seus amics a SEMBRAR i, així des d´aquell dia, ja tenen menjar i al menys no pateixen FAM. Vam pensar que nosaltres tenim MOLTA SORT!
Vam decorar la classe amb motiu de la PAU i vam fer un COLOMET de la PAU, perquè les mestres ens van dir que el COLOM és un dels signes de la PAU.

INAGUREM EL CLUB DELS 5!

RAÜL COMPLEIX 5 ANYS

El DIMARTS 26 de GENER, RAÜL va complir 5 anys i ho vam celebrar a l´escola tots junts. Amb ell encetem el CLUB dels 5,... aquestos lleons es van fent molt grans!

divendres, 22 de gener del 2010

CELEBREM L´ANIVERSARI!




TERESA, va complir els 4 anys mentre tots estavem gaudint de les vacances de NADAL, però l´altre dia vam celebrar el seu aniversari i ens ho vam passar molt bé.



Ja vorem, ja que serà el que hi haurà dins de la seua caixa SORPRESA!


Després de vore totes les coses que estaven amagades a la seua CAIXA sorpresa, TERESA va rebre la seua SORPRESA.
La seua mare, MARI va vindre a contar-nos moltes coses de TERESA i de la seua FAMIIA, el que més recordem es que els caps de setmana TERESA i la seua familia van a un lloc que es diu la GASIONA i allí només hi ha TERRA i DOS GRONXADORS, no hi ha TELE, ni RADIO, ni res de res. Però, tot i això, s´ho passen molt bé perquè conten moltes HISTÒRIES.

diumenge, 10 de gener del 2010


Després d´una votació on els temes triats van ser MOTOS i SIRENES, com podreu suposar, les MOTOS va ser el tema escollit per a estudiar i convertir-lo en el nostre PROJECTE DE TREBALL.


Per això, la classe dels LLEONS us demanem que ens ajudeu a buscar INFORMACIÓ sobre les MOTOS per portar-la a l´escola per a què puguem apendre moltissimes coses.
Si algú té una moto de veritat i vol vindre a ensenyar-nos com funciona, les seues parts,... estem oberts a tot, tan sols li ho comuniqueu a ESTHER i ella us dirà quin dia podeu vindre.
Moltes gràcies per participar en aquest nou PROJECTE DE TREBALL: LES MOTOS.

NEVA A CABANES!

S´han acabat les VACANCES DE NADAL i famílies, mestres i xiquets ja estavem preparats per començar el 2n trimestre. Però no ens podiem imaginar el que anava a passar.

El dia 8 de GENER, vam tindre una SORPRESA, en alçar-nos de dormir i mirar per la finestra, ens vam adonar que CABANES, estava tot NEVAT.

Vam acudir a l´ escola tots molt contents, ja què més d´un ja havia trepitjat la neu i havia fet boles, ninots de neu,... era un dia diferent i vam sortir al pati per vore com estava la nostra ESCOLA. El nostre pati no tenia molta NEU, però el de primària estava ple. Vam vore les muntanyes, el BARTOLO, l´ALTO COLOMER, el MOLINET i PENYAGOLOSA, estaven totes nevades. Va ser molt bonic!

Amb aquesta notícia donem per començat aquest trimestre, esperem poder apendre moltes coses i gaudir amb elles.