diumenge, 22 de novembre del 2009

BEA JA EN TÉ 4


El DIVENDRES 2o de NOVEMBRE, BEATRIZ va complir 4 anys, ja en falten menys, prompte tindrem tots 4 anys.

També ha portat una CAIXA SORPRESA, ens anirà descobrint, poquet a poquet, tot el que ha posat dins, ja us contarem!

Mª CARMEN la mare de BEA, va vindre a visitar-nos a l´escola ens va contar moltes coses i ens va ensenyar unes FOTOS on vam poder vore a BEATRIZ de ben xicoteta.

ROBOTS A L´ESCOLA

Els ROBOTS, van acudir a l´escola el passat DIJOUS 19 juntament amb ENRIC, professor de la Universitat Jaume I, vam estar gaudint amb ells dues hores, en les que no vam fer res més, no vam preguntar pel patí, no vam anar gens al water i aigua,... no vam tindre set,...! ens ho vam passar super bé!
ENRIC ens va dir que s´ha d´estudiar molt per a poder construir robots i que el país on més robots es fan és a la XINA, ens va respondre a totes les preguntes que li vam fer i després ell ens va mostrar tots els ROBOTS que ens havia portat:
  • En primer lloc ens va portat el ROBOT BOXEJADOR, feia psicomotricitat i ens va sorprendre molt.

  • Després ens va presentar a la parella de GOSSOS ROBOTS BALLADORS, ballaven igual, igual,... com els nostres papas.

  • Seguidament, ens va presentar al ROBOT GOS, que jugava amb una PILOTA i agafava l´OS. També quan el tocavem, es posava molt content.

  • Per acabar, ens va donar una CAIXA plena de peces de lego, amb les que vam construir el nostre ROBOT, va ser díficil però a la fí ho vam aconseguir.
    Ací podreu vore algunes fotos però nomes puga, ESTHER, us penjarà un VIDEO per a què la resta de companys que no van poder vindre a l´escola (perquè estaven malets) i vosaltres pugueu gaudir igual que nosaltres de la visitat dels ROBOTS a la nostra classe.

    Mitjançant el blog li volem donar les GRÀCIES a ENRIC per la seua col·laboració en el nostre Projecte

dimarts, 17 de novembre del 2009

ESTEM D´ANIVERSARI



El DIUMENGE 15 de NOVEMBRE va ser l´aniversari de LEILA, va complir 4 anys.




El DILLUNS a l´escola LEILA va celebrar el seu aniversari amb tots nosaltres, li vam fer la seua CORONA i li vam cantar moltes cançons.




Ens ha portat una caixa plena de SORPRESES i poc a poc ens les anirà mostrant totes.



La mare de LEILA, va vindre a visitar-nos a l´escola i ens va contar coses de quan LEILA era xicoteta, li vam preguntar moltes coses i ens les va contestar totes.

divendres, 13 de novembre del 2009


NOTÍCIA IMPORTANT!


El pròxim DIJOUS 19 de NOVEMBRE, ens visitaran uns ROBOTS de "veritat". Els portarà un xic que li diuen ENRIC que treballa a la UNIVERSITAT, ens explicarà com funcionen i com es fan els robots.

Ja us contarem com ha anat i que ens ha paregut, tenim moltes ganes i esperem portar-nos MOLT BÉ!!!


LA CASTANYADA

LA CASTANYADA
Aquesta setmana hem estat preparant la visita de la CASTANYERA, hem fet una TITELLA, hem decorat la nostra classe, hem aprés moltes CANÇONS i ESTHER ens ha contat el conte de la CASTANYERA. Si punxeu aci el podrem escoltar.


Teniem moltes ganes que fora DIVENDRES, i per fi, avui ha vingut PETROSKA, la castanyera, a visitar-nos a l´ESCOLA. Li hem cantat una cançó que les mestres ens han esenyat, li hem preguntat moltes coses i a l´acabar ens ha regalat CASTANYES.

Us han agradat?

diumenge, 1 de novembre del 2009

L´OBLÀ

L´OBLÀ, FIGUES I PA,
LA MONA, FIGUES I POMA. La vespra de TOTS SANTS, a CABANES, és tradició menjar-se L´OBLÀ amb una magrana, però nosaltres ens la vam menjar amb XOCOLATA. Que bona que estave!

El DIVENDRES 30 de novembre, vam anar als PINETS amb els PINGÜINS i els ELEFANTS, després del passeig ens vam sentar en rogle i vam cantar la cançó de l´OBLÀ i ens la vam menjar, jugàrem un ratet fins que va ser hora de marxar cap a l´escola.


Us va agradar el CALENDARI, que ens va ensenyar a fer ALICIA, per celebrar la FESTA?